Idéer för lagring av garage

Garageorganisation via en skål full av citroner

Eftersom våra garage inte vanligtvis syns är de flesta av oss inte uppmärksamma på dem. Ofta används för förvaring för en mängd olika föremål, våra garage är vanligtvis rörigt. Sällan är de lagrade artiklarna ordnade ordentligt. Det är också svårt att hantera dessa artiklar eftersom det finns olika artiklar inklusive elektronisk, gammal elektronik, böcker och gamla möbler. Den här artikeln undersöker nya sätt att förvara garage-idéer som skulle göra dem lättare att hantera och organisera.

Det första du ska göra är att göra en lista över de artiklar du planerar att lagra i ditt garage. På detta sätt skulle du veta exakt vilken typ och antal hyllor och fall du behöver. Gör separata listor över olika typer av saker, det vill säga verktyg, gamla möbler, bildelar etc. Detta skulle ge dig en uppfattning om alla olika typer av saker du kommer att lagra och minska risken för att placera något.

För det andra räknar du antalet hyllor du behöver. Tänk sedan på vilken typ av hyllor som skulle vara lämpligt. Trähyllor skulle vara lämpligare för lättare föremål som gamla ägodelar medan stålfodral kan användas för att förvara verktyg och elektroniska föremål.

För det tredje, ordna hyllorna och fodren på ett sätt som gör garaget rymligt. Du kan välja att placera en partition mellan lagringsområdet och det område där du parkerar din bil. Detta skulle begränsa röran för de lagrade artiklarna. Du kan fästa hyllorna på väggarna. detta skulle ge mer utrymme i garaget för lagring.

Förhoppningsvis skulle dessa garage-idéer hjälpa dig att rota och ordna om dina garage.