Interiördesignidéer

Efter vit är blå förmodligen en av de mest omtyckta kökfärgerna. Det är klassiskt, lugnande och lägger till färg utan att känna för ansikte. #bluekitchen

Du kan vara trött på samma gamla möbler och möbler i ditt hem. Så det kan vara rätt tid att förnya det och ge det en knäppa vridning med dessa fem enkla idéer utan att beskjuta stora pengar.

1. Kitsch upp ditt vardagsrum

Kitsch upp med ljusa kuddar och pop-up lampskärmar, väggaffischer och målningar. Använd popfärgramar för att lägga till det extra dramaelementet i ditt vardagsrum.

2. Ljusa upp golvet

Ljusa upp golvet med mattor och mattor som kompletterar kuddarna. Använd golvlampor och tveka inte att vara annorlunda. Var djärv och vara original.

3. Gå retro

Vrid retrokänslan och sätt på den med några neonfärger. Du kan använda neonmålade flaskor och vaser som kan användas som mittdelar. Få de udda och retro gamla filmväggaffischer för din vägg eller färgglada underlägg för ditt bord.

4. Ge det en vintage grävling

Vi bör alltid komma ihåg vad som nu kallas vintage en gång var helt nytt. För detta kan du använda mattor för att ge ditt hem en vintage look i rika färger och mönster.

5. Experimentera med ramar

Knäpp den monokroma, lägg till färgfärger genom att lägga till kuddar och mattor med lapptäcke till din monotona soffa.

Så gå vidare och prova dessa nya idéer men lägg till dessa förändringar bit för bit för att skymma upp det, var en quirkaholoc.