Katthyllor

O modernário För dig som älskar katter! & # 39; EOE. Jag gillar bara ett par av dessa för inredning såväl som katter – de viks upp som användning!

Katter älskar att klättra upp bokhyllor, kökshyllor och andra högre platser där de kan se alla aktiviteter som händer i hemmet. Katter känner sig mer säkra och säkra när de befinner sig på någon högre plats och kan undersöka sin omgivning. Vissa katter gömmer sig när gäster eller främlingar kommer till bostaden. För detta ändamål introduceras katthyllor och det är den moderna uppfinningen inom kattmöbler.

Katthyllor är det bästa stället för katter att gömma sig när de känner sig osäkra och vill gömma sig för världen. Det finns ett stort antal katthyllor med olika stilar som passar ditt väggutrymme.

Du kan också bygga katthyllor själv genom att hålla några saker i åtanke. För det första ska du alltid välja det bästa stället där din katt lätt kan fånga hela utsikten. Tänk på din väggfärg så att hyllorna passar väggen. Se till att hyllorna du bygger är säkra och solida. Du kan göra hyllorna från gamla möbler, trä om det är värdelöst.

Gör hyllorna breda och solida så att katten lätt kan sova och leka på dem. Täck hyllorna med ullsmattor eller kuddfodral. När du fäster dem på väggen, se till att de är starkt förankrade med väggen. Håll avståndet mindre mellan hyllorna för att katten lätt ska hoppa från en hyll till en annan. I slutet kan du njuta av din katt som leker på dem.