King Headboard Ideas

DIY Farmhouse Headboard – Haus of Layne

Du kan skapa en fantastisk bakgrund för din säng genom att använda dessa kreativa King headboard-idéer.

Skräp till skatt: Du kan lägga till massor av unik stil och charm till din king headboard genom att skapa headboard av räddade material. Du kan använda en gammal dörr och koppla ihop den med en vintage grind och lysa upp med en vit sprayfärg. Detta resulterar i att du skapar ett unikt nyckfullt kungens huvudgavel.

Industrial Chic: Metalltak ger en ganska snygg look. Du kan skapa ett glamoröst huvudgavel genom att klippa ut utsmyckade former från en korrugerad tenn. Detta skulle få fram sin vågiga struktur med en subtil glans. Silhuetten kan vara traditionell men denna kung huvudgavel skulle vara allt annat än genomsnittet.

Rustik romantik: Du kan använda återvunna dörrar för att lägga visuell vikt för att göra ditt utrymme drömmande. Detta ger till och med en antydan till robusthet. Du kan använda färgen för att komplettera rumets sängkläder och ljuskrona.

Exotic Flair: Lägg ett etnisk touch till ditt sovrum med rätt konsistens för att göra ditt rum inte annat än ett drömmande utrymme. Montera den på rätt sätt för att matcha din king size-säng och installera den direkt mot väggen för att skapa en perfekt look.

Organiskt element: Ibland måste du göra något oväntat tillägg till ditt rum istället för något vanligt. Du kan göra det genom att lägga till en skiva av grovt trä som ger en naturlig touch till ditt sovrum.

Följ dessa kreativa idéer med kungens headboard för att lysa upp ditt sovrum.