King Size Dubbelsäng

beliani tyg EU Super King Size-säng med förvaringsbeige RENNES

En dubbelsäng är faktiskt en fullstor säng som normalt mäter 54 tum breda och rymmer två vuxna. Den verkliga storleken på en dubbelsäng skiljer sig åt i olika länder och sängstorleken avser madrassstorleken. Denna säng är bara 15 "bredare än en enkelsäng vilket ger cirka 27" utrymme för varje vuxen. Längden är 75 ”lång som är kort för långa människor.

En queen size-säng eller en king size-säng är också en dubbelsäng men dess dimensioner är betydligt mer än en vanlig dubbelsäng. Storleken på rummet bestämmer den säng som kan rymmas.

Innan du köper en säng bör du mäta utrymmet i ditt rum och sedan bestämma om rummet kommer att vara rätt för en queen size, en king size-säng eller en super king size-säng med headboard och förvaring. Du kan till och med gå till en himmelssäng för att ge ditt sovrum en kunglig look. Sängramar och madrasser finns i alla butiker i europeiska såväl som i Storbritannien. En god sömn på natten i en bekväm säng kommer att väcka dig uppdaterad och föryngd, så se till att din madrass inte är gammal eller sliten.

För en dubbelsäng kan du få ramen gjord av trä, metall eller rotting som kan tillverkas i valfri stil eller design. Lyxiga sängar görs nu som är dekorerade med inläggningsarbete, trä- eller metallsnideri och målad ornament. Sängskenor och ramar är gjorda av trä eller metall och är fästa vid sängstolpen.