Kitchen Back Splash

Vita kökidéer – Vitt misslyckas aldrig med att ge en kökdesign en ageless look. Dessa eleganta kökområden, inklusive allt från vita köksskåp till slät vit … #whitekitchen #kitchenideas #nonwhitekitchenideas

Är du medveten om din kökinredning? Om du är bland dem som inte tillbringar mycket tid i köket, är det området som är på din lista med minst prioritering, men för människor som älskar att spendera timmar i köket är extra uppmärksamma på det.

Bakstänk är det område i köket som förbises när du väljer stil på kökområdet, men kan få enorma effekter på köksinredningen. Det är ett ganska litet område i köket nära köksväggen ovanför bänkskivan under skåpen. Du kommer att förstå vikten av kökstänk först när du kommer in i ett kök där ryggstänk dyker upp i dina områden.

Det finns olika typer av kökstänkalternativ som finns tillgängliga på marknaden att välja mellan:

  • Färg: Om du väljer färgalternativ för din ryggstänk, se till att du väljer en tvättbar färg. Kom ihåg att området blir oljigt och lätt utsatt för spill på grund av närheten till spisen. Så tvättbar färg kan tvättas lätt.
  • Strukturerade bakgrundsbilder: Det finns i olika färgalternativ. Så du kan enkelt koordinera det med inredningsteman i köket. Välj ett material som enkelt kan rengöras med en svamp.
  • Stänk av metallbaksida: Det kan bestå av material som aluminium, koppar eller stål. Du kan anställa en professionell som har erfarenhet av att fixa den så att den inte kommer ut ofta.