Kitchen Island Cart

Fristående öar och köksvagnar – Round Up av The Inspired Room

Kökövagnar är ett bra alternativ för en välinstallerad köksö. Pluspunkten är mobil och enkel att lägga in i utrymmet. Du kan flytta den enligt dig när du inte behöver den i köket. Även om en ö-vagn vanligtvis kommer på hjul, kan dessa hjul spärras så att stycket är stabilt.

Det kommer sedan att användas för ytterligare räknare eller upptagningsutrymme. Det finns flera storlekar, färger och typer av rumsöar och vagnar som kan erhållas för ägare som har intresse av att lägga till sitt utrymme.

För ett mindre rum där skåp och bänkhus är tätt, ökar vagnarna ett antal av kullen. Flera av vagnarna är utrustade med hyllor, lådor eller skåp. Dessa kan användas för ytterligare lagring av krukor, kokkärl och tillbehör. Vagnarna kan innehålla saker som vanligtvis tar upp massor av bänkskivor, som blandare, blandare, brödrostar eller mikrovågor. Genom att minska antalet strö i rummets snickeri och i köksbänkarna, kommer kökövagnen att möjliggöra extra öppen. Det kan ge extra utrymme till husägare för att laga måltider.

Vissa mindre övagnar kan bara vara utrustade för att lagra ett par rumstillbehör eller handdukar. Dessa tillägg är trevliga för ett mycket litet rum som bara kan fungera en liten vagn utan att försöka orolig. Medan dessa lilla övagnar bara kan lagra ett par rumsredskap eller apparater, är de fortfarande till hjälp för en ytterligare mängd driftstimmar om det behövs.