Klädhängare

Köp Square Klädhängare från Bäccman & Berglund | Nordiska Galleriet

Klädställ är mycket användbart för att hänga kläder om det finns ytterligare specifikationer för det. De är också bärbara. De kan användas för att hänga specifika kläder som kjolar, byxor, rockar etc. separat. De är mycket praktiska och gör tvätt enkelt. Många klädställ har hjul eller hjul för enkel rörelse. Storlek, stilar och typer av klädställ finns tillgängliga. Beroende på tillgängligt utrymme, önskemål och behov kan man välja klädställ för deras användning.

Typer av klädställningar

Runda rack: Dessa är cirkulära rack för kläder som vanligtvis finns. De kan användas hemma. De är rymliga och har kapacitet för massor av plagg.

Enkla stångställ: De har en rak enda stång för att hänga kläder. Stången är justerbar. Dessa typer av rack har lätt vikt och är lätta att flytta.

Dubbla stångställ: De har dubbelstång parallellt med varandra. Avståndet kan justeras eller kan placeras en uppåt och nedåt. De erbjuder mer utrymme än rack med enstaka stav.

Hopfällbara resehyllor: De föredras för resor. De kan fällas i hopfällbara stativ som lätt kan bäras under resan. Normalt har de en stav.

Dragkedjaarrangörer: Dessa är skåp på hjul. De har dragkedja för kläder för att skydda dem från smuts och damm. De är också kända som bärbara garderober. De har också utrymme att lagra skor längst ner.

Ridkläderställ: Det finns rutor för att hålla kläder i dessa typer av rack. De används normalt i butiker för att hänga formella eller bröllopskläder.

Träklädställ: Dessa används normalt för att hänga våta kläder för torkning. De kan ha många kläder som skjortor, byxor etc.