Klädkammare

– Walk in garderober finns i en annan variation av mönster. De var utformade för att hålla vikta kläder, slipsar, bälten, skor och böcker på ett organiserat sätt …

Vad är en klädkammare? En garderob är i huvudsak ett rum som är dedikerat till kläder och eventuellt skor och handväskor, med hyllaggregat och skenor efter behov. Det betyder att du inte behöver sortera igenom och kasta ut kläder väldigt ofta för att ge plats för resultaten från din senaste shoppingtur, men det är en ganska stor investering.

Vad bör du tänka på innan du skapar en? För det första borde storleken på ditt hus och hur många personer som tar upp det vara viktigt för ditt beslut. Om det finns två sovrum och fyra personer i huset, kan du tänka på att passa ett annat sovrum istället för en garderob.

En garderob är dyr, med många hyllaggregat som behövs och god belysning som inte blir lätt på din plånbok. När du köper en förkonstruerad klädkammare kan du komma ihåg ditt rums stil. Om du vill gå in från ett sovrum med ett modernt tema till en garderob inspirerad av medeltiden kan dörren mellan de två vara svår att välja.

Som ett resultat av kostnaden gör dock en klädkammare ett uttalande. Det är ett uttryck för inte bara din stil utan också hur investerad du är i den. Om du väljer att köpa en, behöver du inte oroa dig för att kläderna utanför säsongen behöver förvaras och du kan organisera allt du har extremt effektivt. Detta lämnar mer utrymme i ditt verkliga sovrum, så att du kan se till att det är snyggt och smakfullt inredda.