Kök bänkskivor

Modernt grått kök från Nordiska Kök. Handtagslöst och måttanpassat, målat i en varmgrå färg, designat och platsbyggt av oss i Göteborg. Bänkskiva i vit marmor och vitvaror från Gaggenau. Se den senaste inspirationen, de snyggaste köken och bänkskivor på www.nordiskakok.se #köksdesign #köksinspo

Köksbänkskivor är inte billiga, det är en långsiktig investering och reparationer är lika dyr. När du tänker på dina köksbänkar, kom ihåg om du vill ha en bänkskiva som är granit eller marmor eller laminerat trä.

Om du letar efter det senare måste du vara ganska försiktig när du använder den. Trä är inte lika hållbart eller värmebeständigt som sten, det visar repor lättare och lider mer när du inte städar bort spill och fläckar. Å andra sidan är du bortskämd med val när det gäller färg, spannmål och trä-typ, vilket innebär att du kan gå klassiskt med en mörk bänkskiv i mörk ek, eller så kan du välja en lätt bok som kompletterar dina räknare och stilen av ditt kök.

Vad är det där? Kök bänkskivor kan tillverkas av en mängd olika sten, till exempel granit, som vanligtvis är mörk med ett vitt korn. Du kan välja tjockleken på bänkskivan och till och med kornet och skuggan av svart / grått, men det är så långt du kan gå. Du måste vara säker på att typen av sten komplimanger temat för ditt kök, som om alla dina räknare, golv och väggar är vita, då kan ryggen kollidera eller se ut ur plats.

Slutsats: Bänkskivor kan definitivt komplettera ett kök, om de passar det. Hållbarhet, värmebeständighet och färg måste redovisas såväl som kvalitet. Generellt sett om du vill ha en köksbänkskiva som kommer att pågå, kommer det att kosta dig en ganska öre.