Kökdesign

54 DIY-heminredning på en budgetlägenhetidéer

Vardagsrummet är det sociala centrumet i hemmet, en rejäl del av oss tenderar att investera en fruktansvärd del av energi i våra kök (och det sägs att "alla de bästa samlingarna slutar i köket") vilket gör det desto mer absolut nödvändigt att upptäcka ett kök som fungerar för dig.

Som mittpunkt i hemmet är köket rummet med all aktivitet. Det är inte bara platsen att göra sig redo och laga mat, utan används för att uppdatera besökare och äta familj middagar. Din kökdesign måste passa alla dessa aktiviteter, vilket är anledningen till att kökrenoveringar är mer vanliga än någon annan tid.

Idag är öar, bondgårdssänkor och apparater i rostfritt stål regelbundna kompletteringar, medan anpassade skåp och avsatser är viktiga delar i varje upplyftande drömkök. Om du börjar köksdesign är det en fantastisk tid att hålla det så som du vill ha det. Mycket litet utrymme kan ha öppna lager och en trevlig ström med vägledning av en arkitekt.

Eftersom nivåutrymmet är begränsat, kan du gå för vertikalt som idealiserar stallräknare som når upp till toppen av murarna och försöka finra kreativa lagerhållare. För större format är U-format kök en bra idé med en stor centrumö. För din kökdesign är det viktigt att förstå vilket utrymme din familj använder och sedan ta hänsyn till dessa behov vid den tidpunkt då du börjar renovera köket.