Landsdekor

Den här listan är avsedd för en 4-stens Mason Jar Bath Set. Denna uppsättning är handmålad och bedrövad för att ge dem det rustika utseendet som har varit avgörande för styling på senare tid. Denna uppsättning innehåller två pintstorta Mason Jar, 1 vanlig mun och 1 bred mun. 1 tvål dispenser, för lotion, tvål, rengöringsmedel,

Mer än den andra dekorationsvängen är landsdekoren vettig och en atmosfär som väcker vårt förflutna. Det längtar efter enklare tider och enklare liv. Landsvogue dekorera hjälper till att föreställa sig en tid, som var närmare naturen och livet hade ett kosmos därtill. Denna typ av dekorering är ett uttryck för religion, familj, hem, arbete och därför är vännerna vi tenderar att dela våra liv med.

En av de största påverkningarna i prydnad i landet är trä. Som ett resultat av trä som är vant att vara den enda artefakten för hem och möbler, försöker denna prydnad förmedla ett hem en ekvivalent handgjord känsla genom offret trä i hemmet och möbelkonstruktion. Träet lämnas vanligtvis oavslutat och ommålat som ett resultat, träkornet kompletterar mode. Prydnadens färgpalett återspeglar dessutom ett naturligt inflytande. Färgerna är alla hämtade från naturen och att de ibland är mörka och jordnära nyanser.

Lantlig inredning bidrar till känslan av tradition och en bebodd, hemtrevlig atmosfär. Det sista ordmålet med prydnaden är att bilda ett hem värme och välkomnande. Hushållare behöver gäster för att omedelbart känna mottagning, även om prydnaden inte är bekant med dem.

Landet hem prydnad tema kommer att omfatta lätta färgade trävaror, stenciled skyltar, reflekterade väggramar eller enkla skåp. Den riktar sig ofta till ett specifikt ladedjur, ett äpple, en slags blomma eller blandad eller en maxim. Stensade skyltar med överhändigt picket kommer att ge en välkomstluft till ett hem eller företag som plast- eller metallskyltar saknar. Ett primitivt plockskylt är till och med mycket värme och gästvänligt. Landsskyltar är underbara komplettering som ger ditt lands prydnad en privat känsla.