Liten badrumsdesign

Smala toaletter, ekonomiska lösningar Marknadsundersökning: Cubas

Om du har ett litet badrum behöver du inte få panik över det. Om den är utformad väl kan du utnyttja det tillgängliga utrymmet på bästa sätt. Servicen är vanligtvis det enda möbelet i ett litet badrum, så det bör ha stor inverkan i utrymmet. Fåfängar i möbelstil har varit populära ett tag och går fortfarande starkt.

Det finns många versioner tillgängliga eller så kan du göra din egen med grundläggande träbearbetningskompetens och en gammal buffé eller byrå. Den rätta lilla badrumsdesignen kan skapa utrymme för dig och få den att se större ut. Ett annat alternativ är att få handdukstänger under diskbänken, så får du utrymme för att hålla handduken istället för att hänga på baksidan av dörren.

Om du har fönster i ditt badrum blockerar du aldrig det naturliga ljuset eftersom det ger dig naturligt ljus. Du kan separera badutrymmet med ett vanligt glas. Tveka inte att gå efter en stor spegel, eftersom detta är den viktigaste enheten bortsett från fåfänga.

Du kan få små badrumsdesigner i många tidskrifter och i heminredningsbloggar eller böcker. Du kan faktiskt skapa dina egna små badrumsdesign och experimentera med din smak. Kom bara ihåg att badrummet måste vara rent och torrt eftersom det är mest hälsofrågor. Du kan också prova djärva färger om du har tillgång till naturliga ljus, annars älskar jag personligen ljusare nyanser.