Litet hörnbord

JYSK

Ett bord är en form av möbler med en vanlig toppyta avsedd att stödja föremål på den. Ett litet hörnbord kan vara ditt sidobord på sängrummet som ser full skönhet ut på din sängsida och håller din väckarklocka, fotoram, mobiltelefoner eller en nådelampa. Denna typ av hörnbord tillför en extra nåd till ditt sovrum.

Ett litet hörnbord kan också fungera som ett soffbord placerat i ditt vardagsrum. Detta bord har kapacitet att stödja tillräckligt med saker som socker och mjölkpanna, kaffekanna och koppar.

GEMENSAMMA DESIGNER TILLGÄNGLIGA: Det finns ett stort utbud av designvarianter tillgängliga i små hörnbord, dessa är som under; Olika former på toppytan som runda, fyrkantiga, rektangulära eller halvcirkulära, ett dubbelbenat eller trippelt benstativ, också tillgängligt i fyra benarrangemang,

Tillsammans med eller utan lådebord, flera höjdintervall vanligast 18 till 30 tum, välj enligt ditt behov, Självjusterade höjd små hörnbord.

BORDMATERIAL: Det material som finns tillgängligt för små hörnbord har ett stort utbud. Det kan vara ett bord av trä eller skikt, glasskiva eller en blandning av metall plus glas. Om någon går för dyr kvalitet är dessa hörnbord också tillgängliga i marmor eller mässing.

FÖR DESIGN ÄLSKARE: De små hörnborden är också designade för dem som älskar delikatess av arbete och finner intimitet i varje produkt. För dessa typer av kunder finns även träsnideri på marknaden som ger en klass av dina möbler.

Så den variation som erbjuds är enorm, allt du behöver göra är att välja din bästa.