Lutande bokhylla

Wow – bra design för att gömma TV: n … Ett modernt hem i Sausalito designat för bokälskare

Behöver lite utrymme i ditt crunchy rum ... Ta en lutande bokhylla !! Öppna hyllor och bokhyllor är extremt mångsidiga och erbjuder värdefull förvaring oavsett var det behövs bäst. Trälagringsenhet perfekt för böcker, växter, ramar - nästan vad som helst! Få den färgad i valet av din färg. En viss montering krävs. En bred lutande bokhylla ger värdefullt hyllutrymme för allt från böcker och prydnader till leksaker och pappersarbete. Beroende på rumets funktion, stilen och hur utrymmet är organiserat kan en sådan bokhylla sticker ut på alla möjliga sätt.

Du kan också få en smal bokhylla; som har rena, skarpa linjer med lackerad yta och fästs på väggen för säkerhet. Njut av skönheten i lövved i modern, funktionell design. Denna lutande bokhylla erbjuder handgjord massivt träförvaring med en rymdmedveten design, mångsidig nog för alla rum i ditt hem. Bakre avsatser på hyllorna i galleri-stil förhindrar att objekt glider av. Få ett lockat träarbete för ditt personliga rum, lagra dina personliga saker som är lätta att rengöra och förtjusande nog för att ge dig positiva vibbar genom att bara titta på det.

De charmar oss med sin avslappnade elegans och de erbjuder oss en mängd lagringsmöjligheter. Den eleganta och rena i en modern mörk chokladfinish, vår Arts & Crafts lutande bokhylla är en perfekt trendmässig idag. Den massiva träkonstruktionen säkras lätt mot väggen för maximal stabilitet.

Dessa galleristilhyllor ger iögonfallande visningsmöjligheter eller helt enkelt lite stilfullt utrymme för ditt bibliotek. Med en modern chokladfinish och rena kanter är detta stycke snyggt och trendigt och de är också tillräckligt kapabla för att fungera bra i multiplar eller kan göra ett starkt visuellt uttalande med bara en.