Möbler för utomhusmöbler

Snyggaste utemöblerna gör du enkelt själv – 20 idéer till uteplatsen med lastpallar – Sköna hem

Om du äger en uteplats eller en gräsmatta har du troligtvis ordnat det att du har ett sammanträde så att du kan spendera kvalitetstid på att läsa, prata eller helt enkelt koppla av. Eftersom regn och snö inte lätt kan undvikas för dina utemöbler, rekommenderas det starkt att du använder utemöbelkuddar. På så sätt kan du vara bekväm när du sitter ute och när det regnar, kan du hålla kuddarna hemma utan att behöva ta med alla dina utemöbler inuti.

Medan du kan köpa kuddar för utomhusmöbler, behöver du inte vara beroende av valet av färger, texturer och mönster som butiken tillhandahåller eller spendera extra pengar för att hitta det perfekta du vill ha. Om du vill sticka eller virka behöver du bara hitta den form och mjukhet du behöver, resten kan göras av dig.

Ta bara bort den yttre delen av dynan och virka på den, eller byt ut den delen med det fall du har gjort. På det här sättet behöver du inte oroa dig för att matcha dina kuddar med din smak och stolt kan visa upp med din egen konst.

Stickning och virkning är inte det enda alternativet, du kan också skapa fodral för din kudde från annat material som du använder för dina gardiner eller som bordsskivor, vilket gör en matchning från utemöbelkuddar till andra rum eller andra delar du använder på en uteplats . Vid bra väder är utomhus mycket trevlig och hälsosam vana, varför inte göra det ännu trevligare upplevelse.