Modern sängram

Coleman Bed | Pottery Barn

Sovrummet är en plats där vi älskar att vara. De flesta av oss skulle vara så lata att komma ur sängen varje morgon. Vi tillbringar en stor del av dagen i våra sovrum och sover antagligen. Sovrumsdesign utvecklas snabbt nuförtiden. Vi ser nyare sorter av sovrum och olika typer av sängramar i nybyggda hus.

De traditionella sängarna brukade antingen vara rektangulära eller fyrkantiga. Men nu har vi ett brett utbud av sängar i olika former och storlekar som erbjuder mycket potential för anpassning av sovrummet.

Låt oss titta på de moderna trenderna och de senaste typerna av sängramar. Canopy sängar är kända idag på marknaden. De är antingen helt gardinerade sängar eller sängar helt enkelt draperade med ett tyg. Skärmen är ofta fäst vid sängramen eller i taket. De ser riktigt bra ut i sovrummet. Gardinerna ger integritet och är riktigt bra på vintern.

En annan ny trend är himmelssängen som ger en klassisk och antik look till sovrummet. Låga stolpe sängar sågs i sovrum från goda tider. De misslyckas fortfarande inte med att imponera på hemmabruk. Sängar i fransk stil med snidade trädesign och klädsel är den perfekta sängen för ett romantiskt par. De kan vara kostsamma än andra sängar. Plattformsängar är de mest populära. Sängarnas låga höjd gör det lämpligt för kompakta sovrum. Se till att du får en av dessa till ditt sovrum!