Ottomanska möbler

Velvet Lyre Chesterfield Sofa, Wilcox – anthropologie.com

Ottomanska möbler står för den typ av soffa som antingen inte har någon rygg medan du har ett huvud eller har ingen av dessa. Formen på sådana möbler kan vara fyrkantig eller halvcirkelformad. Det viktigaste av att osmanska möbler har inga trä- eller metalldelar som är synliga.

Användningen av sådana möbler inkluderar vanligtvis en fotbänk eller soffbord. Osmanska möbler kallas ofta också som pouffe eller tuffet. På grund av dess sammansättning har den ofta ytterligare användning av förvaring, eftersom benen inte är synliga kan de göras ihåliga och genom att ta bort den övre delen kan de förvara små föremål.

Det bästa med osmanska möbler är dess förmåga att låta dina ben sträcka och hjälpa dig att slappna av maximalt. De är väldigt bra för att naturligtvis dekorera; ger den fina efterbehandlingen till dina massiva soffor eller fåtöljer, men det faktum att de kan användas som förvaring är också oerhört användbart. Det är så många saker vi inte alltid behöver (som filtar, säsongsbetonade kläder) och det finns inte alltid tillräckligt med utrymme när vår fotpall kan lagra dem, vad kan vara bättre än så.

Den övre delen av osmanska möblerna kan levereras i olika material - läder, bomull, gravurer och så vidare. Dessutom, om du gillar att virka, kan vissa stycken av dig också dekorera sådana möbler; det är ganska enkelt eftersom de flesta av sådana möbler är ganska små. Du kan lägga fotpallar framför sofforna, fåtöljen, arbetsstolen och till och med sängen. Det faktum att deras toppar vanligtvis är tillverkade av tyg gör att du passar dem till alla typer av rum.