P-format bad

Sten på sten »Det nya wellness-templet

Man kan få känslan av paradiset med avkopplande bad i det p-formade badkaret. Men dusch föredras mer av dem som lever ett praktiskt liv och de som måste rusa till kontoren tidigt på morgonen. Men med p-formade designintervall kan man få det bästa från både badkarens och duschens alternativ.

Det extra utrymmet i badrummet kan effektivt utnyttjas kurvorna som är tröstande och glamorösa. Man kan också använda duschskärmen för att göra de p-formade baden mer effektiva.

Det bästa med de p-formade baden är att konstruktionerna förstärks med de saker som kallas glasfiber och därmed ökar hållbarheten och livstiden för de p-formade baden. Dessa är också belagda och efterbehandlingslagret är det som gör dem till de mest föredragna designbaden. Efterbehandlingsskiktet förbättrar utseendet och gör badet fantastiskt och skyddar också designbaden från oönskade repor, ojämnheter också från de kemikalier som finns i varje produkt som används för rengöring. P-formade designbad är utformade med passion och används bäst för att ockupera avfallsutrymmet.

Om badrummet är av liten storlek och utrymme är problemet, är dessa p-formade badkar mest effektiva och kan också monteras i den lilla rymden. P-formade designbad finns i alla storlekar. Den som vill ha litet kan få efter önskan medan han å andra sidan; en som vill ha ett stort badkar kan också få det.