Plantage fönsterluckor

Plantage fönsterluckor Nyanser, luckor och persienner – Dekorera – 2019

Plantationsluckan är en av de mest sedda fönstertäckningarna nuförtiden. Heminredningsarkitekter föredrar dessa typer av fönsterluckor eftersom de ser bra ut och fungerar också bra. Huvudfunktionerna för denna typ av fönsterluckor är integritet, skydd, utseende och bekvämlighet.

Den består av flera rader av horisontella träspalter och en vertikal stång som löper ner i mitten. De ger en ren och ganska tilltalande blick mot fönstren. De finns nu i olika stilar och storlekar. Vanligtvis är Plantation-fönsterluckor specialbyggda genom att mäta fönstren och mönster väljs från ett brett urval.

Låt oss nu titta på några av fördelarna med att använda plantage-fönsterluckor i våra hem. Den viktigaste fördelen med att använda den här typen av fönster är ljusstyrningen. De erbjuder denna funktion för att kontrollera mängden naturligt ljus som kommer in i rummet genom fönstren. Skalarnas lameller kan justeras så att det blir så mycket ljus som behövs. En annan viktig funktion är integritetsskydd. Med dessa fönsterluckor kan du vinkla lamellerna på ett sådant sätt att du kan se ut, men människor utanför kan inte se in.

Ventilation är en annan viktig funktion i denna typ av fönster. Fönsterluckorna är lätta att justera, vilket tillåter luftflödet in i rummet. Fönsterluckorna är hållbara och byggda för att hålla och de kommer också med garanti. De är lätta att rengöra, vanligtvis underhållsfria. Således är plantage fönsterluckor ett bra verktyg för att förbättra utseendet på ett hus.