Plattform sängram

DIY Ikea Hack – Stabil, mycket hög säng med mycket lagringsutrymme för att bygga dig själv med instruktioner

Ramplattformar är mycket vanliga nuförtiden. Utan tvekan finns det så många sängalternativ nuförtiden. Men plattformsängaramar är ganska unika och intressanta. Låt mig berätta några av fördelarna med plattformsängar.

Bara en madrass: Plattformsängar är utformade på ett sådant sätt att det inte finns behov av lådfjädrar. Allt du behöver är en enkel madrass som skulle placeras på plattformens sängram.

Titta på din säng: Som vi alla vet att det finns sängar som använder madrasser som sträcker sig för mycket. De flesta av de amerikanska tillverkarna tillverkar sådana sängar och vi använder det oavsett vad. En sak som vi alla känner är att de begränsar lagringsutrymmet under och ser inte bra ut. Det är inte fallet med plattformsängar. När du använder plattformsängar kan du hitta lite lagringsutrymme under och det kommer verkligen att se bra ut.

Prisvärd kostnad: När det gäller andra sängar finns det en enorm kostnad eftersom det är så många saker involverade. Kostnaden för ramen, madrassen och lådfjädern kommer att öka det totala priset för mycket. Ett av de bästa alternativen för att bli av med extrautgifterna och spara lite pengar är plattformsängarna. Köp helt enkelt en plattformssäng och spara lite pengar.

Senaste stilar: Platformsängar finns i alla de senaste stilarna och designen. Så det finns fortfarande ingen anledning till varför man inte ska köpa det. Du kommer att kunna hitta någon design enligt dina krav.