Plattformsängar

Lager för lager kommer din säng att se snygg ut och känna sig oh-så mysig i Hilden Hjälparen. Noggranna detaljer om dyne och skam livligar stämningen i ditt sovrum, medan kuddkuddar fungerar som eleganta accenter till denna två-ton sängkläder set. #bedroomdesign

En plattformsäng är en säng som är gjord på ett sätt som det finns en rektangulär massiv ram med flexibla horisontella träplattor att vila madrassen på. Sängen är på en upphöjd nivå och den gitterade strukturen ger stöd och ventilation för madrassen utan att använda en lådfjäder. Det kallas också ofta en hyttesäng.

I nutidens material som används för att tillverka plattformsängar är trä, metall, läder eller MDF. Det kan ha eller inte ha en huvudgavel och fotbräda. Dessa bäddar är vanligtvis monterade med skruvar och spikar men de avancerade använder socker och senor eftersom de tenderar att vara ganska robusta eftersom spikar och skruvar är benägna att bli lös över tiden.

Plattformsängar är tillverkade i europeisk modern stil som har låga funktioner med rena djärva linjer. Mikrofiber- och läderfodral används för att huvudgaveln ska användas som ett bekvämt ryggstöd. Vissa plattformsängar kan stödja en madrass utan lådfjäder medan i andra kan en lådfjäder rymmas.

Ibland på grund av brist på utrymme lådor införlivas under sidoräcken eller fotbrädan under ramen på plattformsbädden. Ibland används infällbara lagringsaggregat för djuplagring. En huvudfördel med en plattformsäng är enkel åtkomst under sängen för rengöringsändamål. Avslutningsvis kan man konstatera att en plattformsäng i ditt sovrum ser ganska framträdande ut med sina väl skräddarsydda sidor och det kan vara det ultimata om lagringsutrymme finns bredvid.