Primitiv dekor

Söt köksskylt!

Att dekorera med den primitiva inredningen är den idealiska metoden för att ge en värme och charmig känsla i ditt hem. Det påminner enklare tid då allt verkade mindre komplicerat. Folk hade längre tid att ta plats och chatta och allt skapades för hand. Om en kvinna krävde en ersättningsklänning, skulle hennes mor skapa henne en inte, köra henne till köpcentret. Att hålla en samtida styr denna primitiva stil kommer att föra tillbaka de känslor av hemkörning.

Att ha primitiv prydnad i ditt hus är en fortsatt påminnelse om en mindre komplicerad tid, när allt var handsydat och därför är misstagen något som skapade associerade examensobjekt extra speciellt.

Framför allt måste ett primitivt inredningshem lukta smart. Som om mormor fungerar med fingrarna till benet i rummet. Aromer av äpple som stewing, kanel, muskotnötter och vaniljeväxter i ett korrekt primitivt hem. Lavendel och olika örter används ofta inte enbart som en doft, men också en dekoration. Något från naturen är vanligtvis tidlös tradition. Nya snittblommor till trädgrenar märks ofta i hela hemmet.

Man kan säga att den primitiva dekorationsstilen är av mode. Det borde skjuts bort som en härlig nybyggnad för att bilda metoden för de fashionabla nya sakerna. Men inom en mil eller någon stad, enorm eller liten, är den primitiva traditionen levande och bra i år. Saker som inte går på mode. Liksom familjer, kärlek, hem och eldstad är den primitiva moden här för att förbli en oförändrad tradition och en hälsning för vårt förflutna.