Queen Bed Frame

BRIMNES Sängram med förvaring & headboard – svart, Luröy – IKEA # sängar

En drottningssäng är en ram som är tillräckligt stor för att rymma en relativt stor madrass som kan ta två personer. Det kan tillverkas av många olika material, främst gjutjärn eller ek, och det finns olika stilar tillgängliga.

Ska du köpa en drottningssängram? Innan du lägger pengar på en enorm säng, kanske du vill mäta ditt rum för att se till att det finns plats för det. Det finns inget värre än att köpa något dyra och upptäcka att det inte passar i ditt rum.

Du måste också köpa en madrass, en täcke, kuddar och skydd för att passa denna säng. Enkla lakan är inte utformade för att täcka för att täcka en dubbelsäng, och en enkel madrass kommer att dvärgas av en drottningssäng. Detta är inte billigt, speciellt eftersom du ständigt betalar cirka 10 £ mer för en täckenuppsättning än du skulle behöva för en singel.

Hur kan en drottningssäng komplettera mitt rum?

Om det finns tillräckligt med utrymme för det kommer en drottningssäng att dominera ditt sovrum och se bra ut att göra det. Du kan välja olika material för din ram och lägga till en färgslick för att se till att det inte stämmer överens med färgschemat. Det finns också olika mönster, men du kanske vill överväga om en design äventyrar en rams strukturella integritet innan du lägger ditt hjärta på det.

Sammanfattningsvis är en drottningssäng lite av en investering, men det kan göra eller bryta ditt sovrum.