Rattan Trädgårdsmöbler

Gamla Kalifornien och spanska revival stil

Du måste vanligtvis ha hört att rottingträdgårdsmöbler är en av de klassiskaste och mest eleganta möbler som du kommer att använda i din trädgård. Ja, det är det, och även den trevliga halvan är rottingmöbler erhålls i ett flertal mönster, från traditionella till främsta fashionabla mönster, därför finns det alternativ som passar allas stil.

De som inte vet mycket om rottingträdgårdsmöbler, är att namnet på nästan 600 handflatortyper "Calameae", infödda i tropiska regioner på kontinenten, Asien och Australasien. Till möbler är rottingrottar delbara hanterbara sektioner och ångas sedan för att skapa dem mjuka och smidiga för att fungera i nödvändiga former.

Traditionellt sett har de enklaste sortimenten av rottingträdgårdsmöbler ramar tillverkade av teak med en täckning av rotting. Denna blandning är oerhört robust, särskilt i klimatvärme eller i det geografiska området samma som var rotting växer naturligt.

Varför välja Rattan trädgårdsmöbler?

* Rotting är en av de starkaste skogen där ute i världen och dess exotiska alternativ och särskiljande egenskaper skapar den idealisk att användas som utemöbler. Förutom trädgårdsmöbler, är det tillsammans funnit fördel för att skapa matuppsättningar, salongsaker och till och med kammarsviter.

* Lätt att underhålla. Inte som möbler av hårt trä, trädgårdsmöbler, rottingmöbler behöver inte periodiskt återfuktas och behåller sin form, färg och styrka under flera år. Rengöring är lätt. Allt som behövs är att torka av det med en fuktig trasa.

Alla älskar att få ett nytt nytt utseende av möbler i trädgården.