Samtida matbord

Loop Stand Table är ett bord från danska HAY och formgivaren Leif Jørgensen. Passar perfekt som matbord. Bordet är framtaget för att, med en konsekvent familjär identitet, fylla vardagens alla behov utan onödiga detaljer. På Olsson & Gerthel väljer du bland flera olika storlekar i färgerna vit, svart eller grå.

Matsalen är inte bara en plats där du äter. Det återspeglar också din personliga stil som hembakare och får din gäst att känna dig bekväm om du ställer in rätt miljö i matsalen. Du behöver inte arbeta för mycket för att göra det vackert. Allt du behöver är moderna matbord som kan göra underverk för din matsal.

När du väljer moderna matbord för ditt hem, se till att du går till nya mönster som inte har de vanliga fyra benen och ett bord ovanpå. Du kan experimentera med mönster och se vad som passar ditt rum bättre. Toppen behöver inte vara av vanligt material och du kan gå till en blandning av glas och trä till bordsskivan. Vissa nya mönster använder också ett roterande block i mitten av bordet för att hålla dina skålar.

Du bör också se till att matcha borden med din stol och förstå att de finns i en komplett uppsättning. Bortsett från det måste du arbeta med bordets form. De traditionella rektangulära borden kan vara värd för fler människor jämfört med de runda och ovala matborden. Det handlar inte om hur mycket pengar du spenderar på dessa bord.

Det handlar om design som gör dessa bord vackra. Ibland kan du få ett enkelt bord av bambu som ser underbart ut i matsalen. Gå också för sådana tabeller som är lätta att underhålla. När allt kommer omkring vill du inte spendera mycket tid på att hålla det rent.