Säng med förvaring

NORDLI Sängstomme med förvaring – vit – IKEA

Förvaring är ett väsentligt krav i alla hem. Vi alla har använt det tomma utrymmet under våra sängar för att antingen gömma eller lagra något. Sängdesigners identifierade potentialen att skapa en lagringsaspekt för sängar, och nu har vi säng med förvaring. En säng med ett förvaringsalternativ hjälper oss på många sätt. Det låter oss lagra våra kläder eller böcker eller bokstavligen något sådant. Det kan till och med ta plats för en sovrumsskåp eller hyllorna. Dessa sängar själva kan användas för att lagra filtar, kuddar, lakan, säsongsbeklädnad etc.

Nu ska vi titta på de olika sängarna med förvaring. Den mest populära typen av förvaringsbäddar är de där madrassen kan lutas uppåt för att avslöja ett lagringsutrymme under madrassen. Detta används för att lagra artiklar som inte krävs varje dag.

De används vanligtvis för att lagra säsongsbetonade kläder som jackor, täcken etc. En annan populär och vanligt förekommande typ av förvaringsbäddar är de som har lådor som glider ut ur sängbotten. Dessa är mycket användbara för att lagra olika saker som kläder, filtar etc. De är lätta att komma åt också.

Uppenbarligen ger stora sängar mer lagringsutrymme. Sängar som har högre höjd ger maximal lagringsfunktionalitet. Lagringsstorleken på en säng beror på sängramens basyta och sängens höjd. Kostnaden för sängen ökar också med ökad lagringsstorlek. Sängar med förvaring är definitivt ett bra val för nya hem.