Shaker Kitchen

Brayer Design studio display kök med & # 39; Midnight Blue & # 39; skakskåp med en död platt matt yta med våra egna förbrända mässingshandtag. Bänkskivor är Carrara Veneto sammansatt marmor av Konigstone med & # 39; Celina Moonlight & # 39; splashback väggplattor av Vetro.

Vissa människor är säkra på att ordna sitt eget kök på ett skickligt sätt. Men andra människor kan ha påbörjat andra saneringsarbeten med separata entreprenörer som tillhandahåller tjänsterna med förtroende och installerar det nya köket. Företaget har visat olika exempel på deras bästa planering för att lägga upp arbetet. Shaker Kitchen är där för att hjälpa dig i alla avseenden.

Först måste du rita ut formen på ditt rum på ett grafiskt papper och sedan mäta väggsektionen i köket noggrant. Du måste mäta öppningarna, fönstren och dörrarna osv. Du måste mäta insidan av fönsterbrädorna. Ta mätning av takets höjd på den lägsta punkten, såväl som tjänster som VVS, el och gas.

Lägg din design i köket

Du kanske har en idé och vill se tillämpa din idé i köket. Om du inte kunde tillämpa dina idéer kan du fatta ditt beslut nu bara med hjälp av Shaker Kitchen. Du kan ge din matlagningsplats form genom att välja den lämpligaste platsen. Det är annorlunda att oavsett om du har spishäll eller inbyggd ugn, kylen eller kyl-frysen, diskmaskinen och diskbänken etc. När du tänker på alla dessa och det rätta stället att lösa dessa kan du gå in på att lägga ut grundskåpen. Pannlådor är mycket användbara i denna fråga från krukor till kokkärl till porslin, kan tänka på bestick, porslin och skåp är mycket nödvändigt för köket och alla dessa idéer kan uppfyllas av shaker kök.