Skåpdörrar

belleatelier: En riktig spis har jag förmodligen redan bloggat om en gång, men av alla kök där jag ville se någon annan laga mat, helst någon som älskar att laga mat och därmed inte jag, det här är det mest charmiga.

Att välja rätt dörr till din garderob kommer att förlita sig på vilken typ av garderob du har. Mycket av tiden kanske du upptäcker att du inte behöver skåpdörrar på något sätt. Det finns massor av skåptankar som ger dig lite hjälp med att välja rätt dörr. När det gäller implicita garderober i ett hem eller företag har du två väsentliga alternativ. Dessa har en promenad eller kompass i konfiguration. I händelse av att du har en vanlig promenad i en garderob har du betydligt fler dörralternativ i kontrast till spännvidden i en garderob.

Promenader i garderober efter deras kontur kräver mer utrymme och är när allt sägs i gjort U-formade vilket ger dig fler dörralternativ. Promenader i en garderob kanske inte har någon dörr som en del av deras kontur. En standard innerdörr kan användas som en promenad som en del av en dörr. Exempel på spegeldörrar används då och då för att bygga nytta av garderobsdörren.

Reach-in garderober är förmodligen den mest erkända utnyttjade lagringsplanen som en del av hemutvecklingen. Ganska klart fick "span in" -konfigurationen sitt namn från det sätt som man står utanför garderoben och når in i tillägget eller evakuerar saker utan att fysiskt komma in.

I stort sett utnyttjas spännvidden i områden där utrymmet är bekymmer. Som regel är de 3 till 10 fot breda och normala 30 tum i avd. som av många utvecklare och planerare betraktades som en exceptionellt effektiv var att förstärka förråd.