Skohylla

En väldigt snygg skohylla! – Ekenäsliv

Skohylla är en lagringsenhet avsedd för att hålla skor. Skorackarna kan fästas för att läggas in i en garderob eller kan enkelt integreras med ett lagringsutrymme. Rätt typ av rack beror på den mängd skor du behöver för att skydda dig.

Många individer som har en omfattande skosamling har monterats i rack som de vanligtvis förvarar i sina rum. Olika sorters skohållare är stapelbara metallställningar (vit i färg) som antingen utgör en del av en ramskåp för garderoben och en bit av en fristående rack.

Tillsammans med racksorteringen kan du helt enkelt placera uppsättningar skor placerade på racken bredvid varandra. Det finns några skohyllor som består av böjda trådcirklar som du placerar skorna. Skostativet är ett tydligt alternativ för skodon. Det finns en annan typ av skohylla som är akrylskodaskar och varje uppsättning skor kan placeras var som helst och några få personer vill använda sådana skorlådor för skor som inte vanligtvis bärs.

Skoboxar är gömda bort högt i en förråd, medan racken till största delen är på golvet för att möjliggöra enkel kontakt med skorna. Skohyllor kan förvaras i förvaringsrum för att undvika skorstörningen i lobbyn nära framsidan eller indirekt tillgång till ett hem.