Soffan kastar

Midcentury badrum Spring Creek

En soffkast refererar till termen soffakuddar eller kuddar. En kudde är ett stöd för huvudet eller annan kroppsdel. Soffkast betyder kudden som placeras på soffan för att hjälpa en person att koppla av medan han ligger på soffan eller soffan. Dessa är mjuka, fluffiga och mysiga kuddar att vila på ryggen.

BESKRIVNING AV SOFA-kastar: I västerländska kulturkuddar som består av ett tygomslag med mjuk polyester-stoppning inuti. Förutom polyester kan fyllningen också vara av fjäder eller syntetiskt skum. Dessa soffakast är egentligen inte avsedda för stöd eller komfort snarare de används för dekorativa ändamål.

DEKORATIVA SOFA-kastar: Dessa används för att konsumeras för dubbla ändamål, dekoration och komfort. Deras tyg finns främst i olika attraktiva tryck och de är huvudsakligen i en storlek på 17 × 17 tum.

STILER AV SOFA KAST; Soffakast finns i olika stilar och några av dem är som under,

DAKIMAKURA: Det är en design som härstammar från Japan och dessa kuddar är de kramar kuddar,

SPECIALFORMAD: Det här är soffan som kastas bort från den normala stilen vad gäller form. Dessa kast och kuddar kan ha valfri form av seriefigurer eller frukt eller grönsaksform som banan, pumpa etc.

SÄRSKILT UTSKRIFT: Det här är soffakasten speciellt designade med vissa tryck. Dessa tryck inkluderar alla roliga karaktärer eller några djur ansikte.

PRIVAD DESIGNAD: Dessa soffakast är vanligtvis designade efter kundens begäran. De kan hålla några präglade skrifter på dem som min bästa vän, min pappa, min fästman och många fler.

Så låt din soffa se fantastisk ut med färger i full färg och fluffig soffakast.