Soffan täcker

Sällskapsrummet är en förlängning av köket och matsalen. Vid sofforna står en gammal kinesisk kista med originallack. På de kinesiska skåpen täcker de kinesiska fågelburarna över högtalarna. Rokokostolen och de kinesiska antikviteterna från Green square i Köpenhamn. Lampor Trophee, Day home.

Ett soffskydd kan användas för att skydda en soffa / soffa från damm, smuts och smälta hundar samtidigt som du klä upp soffan samtidigt. Skydd i ett stycke är skräddarsydda så att de passar tätt över stolens rygg och armar och når golvet utan att lämna för mycket överskott för att någon kan resa över. Tvådelar har en snygg passare till ramen och sätet på soffan.

Eftersom täcken lätt kan tas bort kan du tvätta dem regelbundet för att bli av med fläckar eller märken. Det är också lättare att reparera en soffskydd än en verklig soffa, eller helt enkelt byta locket när det har rivits eller skadats.

Hur kan den användas som dekoration? Eftersom en soffskydd kan vara gjord av ett material som syntetiskt läder eller mocka i rör, och kan färgas vilken färg som helst, kan det användas för att passa in i eller ändra temat i ditt rum. Omslag finns i olika mönster, och med en tvådelad uppsättning kan du blanda och matcha stilar för ett innovativt utseende. Om du lägger till kuddar och kuddkuddar kan du få en helt ny design.

Med hjälp av en soffskydd kan du dölja det ursprungliga utseendet på ett gammalt möbel, eller anpassa utseendet till dina behov. Det fungerar som en barriär mot damm och smuts och kan tas bort för att läggas i tvätt, repareras eller bytas ut.