Stiffel lampa

Stiffel 59 Golvlampa Stiffel

Stiffel-lampan har hög kvalitet och brunnkonstruktioner. Det ger en såväl traditionell som fantastisk look. Stiffel-lampor har högkvalitativa material. Så det har topprankning bland alla lampor på marknaden. Denna lampa är känd för sina banbrytande mönster. Det finns många storlekar och former på marknaden.

Under de aktuella dagarna har stiffelföretagen ett eget märke för stiffelmärken. Det hjälper kunden att köpa en original stiffelkvalitet. Stiffelmärket placeras på antingen botten eller insidan av det övre glaset. Dessa lampor har fantastisk funktionalitet. Det finns många typer av styvlampor på marknaden, till exempel bordslampa, kökslampa, badrumslampa och golvlampa samt taklampor. Välj din styvlampa enligt hemmiljön.

Här presenterar vi några typer av styvlampor:

Golvstiffellampa- Dessa lampor har en stolpe som sträcker sig från golv till tak. Det är utformat i en konform. Det ger starkt ljus. Den här styvlampan för stavgolv har en stång. Denna stång är utsträckt uppåt och har ett jordklot som är fäst vid toppen eller kurvan. Den kan fästas i slutet av den böjda toppen. Den har en sockelbas.

Tiffany-stil stiffellampa- Dessa styvlampor liknar lamporna i tiffany-stil. Dessa lampor är kända för sitt glasljus. Det kan användas på bord, golv och skrivbord. Bara på grund av dess nyanser kan den matchas med alla inredningar. Dessa lampor är gjorda av glas vilket ger ett utmärkt färgutseende.