Stol Slipcovers

Lägg till en träknapp med en remsa av tyg så håller du kudden på plats. Så mycket mer attraktiv än banden.

Stolskydd är en ganska viktig designprodukt och har ett skyddande syfte. Det är mycket lättare att byta slipcover än en hel stol. Slipcovers är ännu viktigare om du har stol med trasa som sittande. Om det blir smutsigt förändras kommer det att bli dyrt, medan det är mycket enklare och billigare att byta slipcover.

Stolstylskydd är ganska lätt att skapa på egen hand om du är praktiskt med stickning eller virkning. Du måste mäta dimensionerna på din stol, välja ett tygmaterial (helst något hållbart och lätt att tvätta och stryka), band och en symaskin.

Du kommer att behöva klippa material enligt den design du väljer, skapa band för att knyta slipskydden till stolarna. Internet föreslår massor av idéer till stolstylskydd att sy själv.

Färgerna på slipkåporna kan passa bra i dominerande färger på rumsstolarna som står i, eller så kan du välja kontrastfärg. Stolstolskydd kan också ge festlig stämning till hemmet, med julfärger eller former, eller någon annan semester.

Några enkla idéer för täckskydd inkluderar användning av gamla örngott, t-shirts, lakan (helst från satin eller linne), kuddar som kan förnyas av täcken och så vidare.

Att skapa dina egna stolskyddskläder kan vara en rolig aktivitet, du kan inkludera dina barn i att hitta rätt idé, klippa ut dekorationerna som du kommer att lägga på slipkåporna, fästa band och andra steg. Sammantaget låter det dig välja den stil och design du gillar och stolt visa upp dina konstverk.