Stort badrumspegel

Så smått börjar bitarna i vårt badrum att falla på plats. Förra veckan hade vi besök av glasmästaren som monterade badrumsspegel. Jisses, vilken skillnad det blev med en spegel på plats. Med spegeln på väggen blev badrummet både högre och bredare. Nu återstår bada elektrikerns jobb och vårt jobb med att platsbygga ett stort badrumsskåp […]

Numera ligger en ny förtroendekvotient i att se dig själv i spegeln. Ett rent och snyggt badrum är lika viktigt som alla andra delar av ditt hem. För att ge ditt badrum nya kläder är den grundläggande nödvändigheten en vacker stor spegel. Så lämna nu badrummet med självförtroende efter att ha sett dig själv i dessa speglar i full längd. Handgjord med förstärkt hörnstöd för ökad fogstyrka, den stora badrumspegeln är designad för att vara hållbar och hållbar.

Tillverkad med ett internationellt utseende tillagd i silverfinish, kommer detta stycke att ge elegans i alla rum, oavsett om det hänger på väggen eller placeras på golvet mot en vägg. Detta sofistikerade och eleganta tillbehör kan placeras horisontellt eller vertikalt för att passa dina önskemål. Dessa speglar med vårt exklusiva utbud av ramar ser eleganta ut i alla typer av golv, oavsett om det är mörk färg i trä eller andra snygga plattor. Gör ett djärvt uttalande med en stor badrumspegel genom att hänga den över din handfat i italiensk stil eller använda den under attraktivt ljus upp din hölje. Du kan även prova våra glansiga speglar för att ge ditt badrum en annan stil.

Grip morgonen med dessa vackra speglar. Rengöring är en vind med denna spegel. Damm eller torka av träet med en ren trasa och använd glasrensare på speglade ytor. Modern design harmoniserar med modern inredning och slår i traditionell miljö.

Motståndskraft möter delikatess med detta stycke. Dess monumentala storlek uppmärksammar spegeln, medan dess trä- och glaskonstruktion är solid och hållbar. Med ett runt centrum accentuerat av speglade strålar som imiterar solen, är det här stycket säkert att lysa upp korridoren eller få dig att lysa när den används som en fåfänga spegel i badrummet. Du kan till och med prova våra ramlösa speglar för att försköna väggarna under svag belysning. Du kommer definitivt att få massor av komplimanger för våra stilspeglar.