Svart matbord

Runt svart matbord, förlängningsbart 115-165 cm, 4-6 sittplatser.

Ett svart matbord för ditt kök är ett modeuttalande som mycket få människor kommer att kunna göra med framgång. Om du är någon som är bra på matlagning och älskar alla aspekter av att vara där, är det bara rimligt att du vill att dina omgivningar ska se bra ut också. Och det finns inget bättre sätt att göra det än att få ett svart matbord till ditt kök. Ett svart matbord kommer att vara chic, okonventionell, modern och förmodligen en sak du definitivt kommer att bli kär i. Här är några av de idéer du kan använda ditt svarta matbord i:

Ha allt i svart: Ett svart matbord kan användas med kontrasterande färger eller så kan du helt enkelt ha allt i svart. Möblerna runt och träarbeten kan också vara i svart. Detta skulle tjäna ett syfte att få allt att se ut som de har planerats tillsammans.

Experimentera med formerna: Ett matbord behöver inte alltid vara i en rektangulär form. Du kan välja en stuga eller kan vara runda former. Det finns så många former att experimentera i. Du kan inte få en hjärtaform om du är romantiker.

Lägg till lite abstraktion: Leta inte bara efter symmetri. När du väljer ett matbord letar du efter något som skiljer dig från de andra. Välj något som är lätt att använda men samtidigt är det extra.