Teenage Bedroom Ideas

hur du dekorerar ditt tonåringar sovrum med en budget | tonårsflicka sovrum idéer | hur man dekorerar med en tonåring | tonåring flicka sovrum | dekoreringstips för tonåringar via Cuckoo 4 Design # ”teenagegirlbedroomdesignsteenagers”

Möjligheter för organisation: Ett rent och snyggt sovrum verkar ofta omöjligt, men en stereotyp tonårings sovrum brukar se ut som en bombplats. Du kan hjälpa till att förhindra detta genom att uppmuntra till effektiv användning av garderober, lådor och skåp. En skohylla kan installeras längst ner i en garderob, förvaringslådor fulla av gamla nick-knacks kan förvaras ovanför och lådor kan rymma mer än bara kläder.

En annan fråga som vanligtvis finns är överbelastningen av fack och ansamling av smutsiga krukor. Vissa tonårsrumsidéer för att motverka detta inkluderar att köpa en större fack eller eventuellt investera i ett lock så att det inte går över.

Stil: Tonåringar har sin egen individuella stil och detta sträcker sig till deras territorium. Vissa tonårsrumsidéer för att hjälpa dem inse vad de vill inkludera att fixa en spegel på väggen för att hjälpa dem att förbereda sig för en utekväll, använda en bokhylla för röran och böcker och montering av ett skrivbord för enkel användning av elektronisk utrustning.

Spel och konsoler är en stor del av den moderna världen, och att sortera ut en mängd spel utan att kasta bort dem är utmanande. Överväg att använda en DVD- eller CD-rack för att organisera spel när de inte används,

Du kanske vill betona individualitet genom att köpa en spelarstol, liknande en kontorsstol men utrustad med några tillbehör.

Det finns många idéer för tonårssovrum som kan hjälpa dig, men nyckeln är organisation, som inte kommer lätt.