Trädgårds gungor

Bakgårdens svängsäng. Enkel DIY med återvunnet rör och en svetsare. Kan också tolkas i trä eller en kombination av de två; inklusive starka, ruttbeständiga gräshoppor.

Ingenting välkomnar en att sitta och uppskatta en kärleksfullt gjord trädgård på ett otroligt sätt som en trädgårdssving gör. Bara från taket av en ömt påverkande trädgårdsving kan man välkomna naturens överflöd komplett med den diskreta färgglada och skitna lukten i trädgården? Från denna utsiktspunkt kunde man varva ner under en betydande tid medan man reflekterar, granskar eller bara uppskattar livet.

Medvetet sätta trädgårds gungor lockar individer till dem som av förtrollning. Det verkar som att oavsett möjligheten att någon helt enkelt går igenom, kan de inte bekämpa frestelsen att bara sitta för en besvärjelse på en av dessa fantastiskt vackra trädgårdsgångar.

Oavsett om din trädgård är en nation, formell eller varierad kommer det utan tvekan att vara den perfekta trädgårdsvingan som passar din typ av typ och berikande stil. Ta för ett fall en av de populära trädgårdsgångarna. Den här fantastiska gårdsgången belyser snygga hantverkningar från javanska teakträ i den omöjliga, sentimentala artonde-århundradestilen. Det subtila elementet i Sheraton yard swing gör det fantastiskt i sin underbara storslagenhet.

Samlad med exakt skräp och sena snickeri, kommer denna trädgårdsving att förse din familj med en angenäm plats att varva ner under en lång tid framöver. Eftersom Sheraton trädgårdsgångar är utvecklade med teak är de mycket robusta. Regelbundet kallat huvudträ för friluftsmöbler, är teak av ett slag i och med att den tål komponenterna ganska länge med för alla ändamål och inga ändamål. Med trädgårdsgångar i teak finns det ingen fixering, ingen återfärgning och ingen inpackning.