Trestle matbord

Snickeri för brädskivor för ett bänkbord för närvarande i butiken. Denna fog är så tillfredsställande att tillverka och passa! Kör snart till en mycket tålamod @knumberphive! av bachcustomjoinery

Trestle matbord är ett antikt bord och det ger en annan typ av vädjan till ditt hem. Många använder det här bordet som ett matbord eller som ett köksbord. Människor investerar i denna typ av matbord på grund av medeltiden känner att bordet har. En mycket unik matbord, den har varit på mode för alltid. Anledningen är att det kan hantera ett antal människor på det. Tillsammans med detta kan man hitta den här typen av bord som är lämpliga för varje familjstorlek, vare sig det är en stor familj eller en kärnfamilj.

Matbordet i trestle är för alla de människor som vill ha en unik typ av antik design i sin matplats. Man kan använda matbordet hemma som ett vanligt matbord eller för en picknick eller så kan du helt enkelt hålla detta i trädgården för att lägga till lite stil och elegans i din trädgård.

En av de tidigaste typerna av matbord är matbordet i trestle eftersom det går tillbaka till medeltiden då bordets övre brukade vara gjord av träplankor som brukade vila på bockar på grund av att det lätt kunde demonteras för att göra mer utrymme för andra aktiviteter än middagar.

Dessa matbord görs vanligtvis med hjälp av hängslen eller ramar. Man kan få en hel mängd sådana ramar andra än de vanliga fyra benen.