Ulltäcke

Ekologiskt kashmir ulltäcke med flätmönster. Detta ypperliga mjuka ulltäcke finns i två varianter, flätmönstret finns både i honungsfärg och beige färg. Dubbelskiktat, översidan med vackert flätmönster, undersidan slät, täcket omsorgsfullt kantat med ett band.

Vad är så speciellt med en ulltäcke? Ett ulltepp är en rund eller rektangulär formad dekor som går på ditt golv, lägger till färg eller stil och fungerar som en barriär mellan smutsiga fötter och en ren matta. Det kan placeras i en hall, vardagsrum, matsal och sovrum eller var du än vill.

Ullmattor är vanligtvis bearbetade tvättbara och åtminstone lätta att tvätta, vilket innebär att det är mycket lättare att hålla dem rena än en matta. Av den anledningen används de vanligtvis i korridorer eller nära ytterdörrar, där människor kan glömma att ta av sig skorna.

Hur påverkar det stil? Ett ulltepp finns i fler färger och mönster än du kan tänka på, och du kan köpa ett i en stil som passar ditt rum. Om du vill ha något gammaldags och traditionellt, kan en trasa-tagg som består av många olika tyger vara lämplig. Vanliga mattor, till exempel rött eller vitt, kan passa ett rent, modernt stilrum, medan ett blommigt tepplatta passar bra var som helst så länge du vill att det ska vara uppmärksamhetscentret. Om du vill lägga ditt ulltepp på ett laminerat trägolv, är alla former lämpliga, men du kanske vill gå efter något rektangulärt eller fyrkantigt.

Sammanfattningsvis: Ett ulltepp är ett praktiskt, elegant tillägg till alla hem (lätt att hålla rent och finns i många mönster) - och det behöver inte vara för dyrt.