Utomhus barstolar

Handla utomhus barstolar Lenox Terra Brown Flachrattan – brun flecked på 1 282,80 kr

Du kan bygga upp din trädgård med en anpassad inbyggd utomhusbar. Detta ger dig en naturlig plats att samla in som sömlöst smälter in i ditt hem exteriör. Anpassade inbyggda barer erbjuder inte matchande barstolar. Det kan vara en ganska utmanande uppgift att få en matchande utomhusbarstolar i rätt storlek och utseende. För detta måste du utföra rätt forskning.

Barstolar utomhus med olika sitthöjder finns tillgängliga. De två normala och populära är en räkthöjd på 24-27 inches och barhöjden 29-33 inches. För att få avföringen att passa in i din inbyggda bar; två viktiga mätningar måste garanteras. Du måste vara medveten om barens nedre läpp och avståndet från marken medan du köper en utomhusbarstol.

Du bör också ta hänsyn till avståndet från barns överkant till marknivån. Dessa två mätningar hjälper faktiskt till att bestämma avföringshöjden du skulle behöva för din utomhusbar. För att tillåta massor av benutrymme, vill du hålla 10-12 tum från toppen av baren och sätet på barstolen. En typisk bar topp är idealiskt en och en halv tum tjock.

Tjockare topp i en inbyggd bar erbjuder inte utrymme för en barstol med armar. Du måste gå för en armlös barstol i så fall. Följ dessa toppar för att få de perfekta barstolarna utomhus för din anpassade inbyggda utomhusbar.