Utomhusbelysning

VÄGGLAMPA ANETA LANDSORT NER SVART IP44 – Vägglampa utomhus – Utomhusbelysning – Belysning

Utomhusbelysning kan försköna ditt hus och samtidigt göra det säkert. De är ett kostnadseffektivt sätt att njuta av din utomhus efter solnedgången.

Utomhusbelysningsstilar är olika för olika områden och man måste välja lämpligt ljus för ett visst utrymme. Väggljus bör installeras i uppfarten och ett bra val kan vara solenergilampor som automatiskt tänds när det blir mörkt. För säkerhetsändamål längs en trappa eller ett mörkt hörn eller mörkt garage bör översvämningsljus placeras på ett sätt som ger ett brett ljus ljus.

Du kan använda en dekorativ vägg- eller taklampa vid huvuddörren eller om du vill lyfta fram en speciell arkitektonisk funktion utanför huset. Däcket ska vara upplyst med infällda lampor för att belysa däckens trappor, bänkar och räcken. Gångbaneljus finns i en mängd olika stilar som svamp, hattstil eller pagoden för att belysa stigar runt huset. För att ge en djup typ av utseende till din trädgård och att tända buskar och blommor bör ljus och spotlight användas.

För utomhusbelysning är väderförslutna lampor det bästa valet eftersom de kan möta väderförändringarna och säkerställa en längre livslängd. Ett utmärkt sätt att spara el är att använda sensorer och tidtagare så att lamporna kommer att anpassas för att slå på och stänga av efter behov. Rörelsedetektorer bör läggas till utomhusbelysningen för säkerhetsskäl.