Utomhuspool

17 naturliga familjer med simbassänger som du vill hoppa till omedelbart

Om du äger ett hus med stor gård, uteplats eller gräsmatta, skulle du förmodligen vilja ha lite fritidsaktiviteter där. Pool är en av de aktiviteter som kan vara roliga för många under en fest eller familjesammanträde eller i en mindre cirkel också. Dock måste utomhuspoolbord väljas noggrant eftersom du behöver det för att stanna utomhus under lång tid och att flytta det i varje gång det är regn är inte ett bra alternativ.

Utomhuspoolen bör först vara tillverkad av hållbart material; den måste motstå vissa svåra väderförhållanden. Benen och ramen ska vara starka och täckta med färg eller lackerad så att de överlever våthet eller värme. Du kommer också att behöva ett skydd för toppen eftersom tyget för att spela poolen är specifikt och det måste vara väl skyddat från regn, snö och direkt långtids solljus. Eftersom biljardspel behöver en hel del spelaccessoarer rekommenderas det att du väljer den typ av utomhuspoolbord som säkert kan förvara dem under toppen (köer, bollar och så vidare).

För närvarande finns det ytterligare alternativ på marknaden som gör utomhuspoolbord mer än bara ett spelstycke, till exempel kan du köpa ett bord som är konvertibelt till ett biljardbord genom att ta bort dess topppanel.

På detta sätt kan du äta och sedan spela pool utomhus vilket ger möjlighet att spara utrymme. Design och färg kan variera mycket, så att du kan välja den stil du gillar att passa perfekt med ditt hus, uteplatsstil eller landskapsarkitektur du har gjort.