Vackra badrum

Love warriors loft – badrum med industrifönster och mönstrat klinker-

Vi älskar våra badrum. Inte vi? Många av oss får chansen att besöka sjukhusets akutmottagning på grund av hala golvplattor! Även då är vi förtjust i våra badrum. Vi gillar att de ser vackra ut och må bra. Numera utvecklas badrumsdesign snabbt. Vi ser många fängslande badrum med tydligt utseende. Inredningsarkitekter tar ofta fram nya idéer om badrumsdesign.

Låt oss titta på några moderna trender som gör vackra badrum. Några av de viktiga delarna i badrumsdesign är golv- och väggplattor, armaturer och tillbehör, belysning, dörröppningen, fåfänga spegeln och diskbänken. Dessa element designade i rätt proportioner kommer att skapa ett vackert badrum.

Det våta golvet i badrummet är den främsta skyldigheten för många hemolyckor. Halkfria golv är kända för att minska dessa incidenter eftersom de är mer strukturerade och mindre hala när de jämförs med keramiska plattor. Mindre brickor ger bättre grepp på golvet än större brickor. Grabbar ses i vissa moderna badrum som är användbara för äldre människor. Säkerheten bör också beaktas vid design av badrum.

Ett stort utbud av badkar, duschar och andra badrumsarmaturer och tillbehör finns idag på marknaden vilket ger möjlighet att anpassa badrummen. De flesta moderna badrum är kända för vattenskydd och hygien. Det finns duschar som avger vatten enligt olika inställningar och det finns kranar utrustade med elektriska sensorer som öppnas när vi lägger handen under kranen. Låt oss bygga badrum som är vackra och hållbara.