Väggbokstäver

Djeco Little Big Room Wall Sticker Tree Baobab – tjäna bonuspoäng, köp på faktura, blixtnedläggning via DHL!

Dekorera husets väggar med bokstäver i alfabetet bara för att ge en cool och lycklig atmosfär. Anpassa ditt rum med vägg bokstäver genom att visa dina initialer, en fras några citat eller dekaler för att ge ditt rum personlighet. Bokstäverna kan vara i vackra färger och också i fet metall och kommer att se bra ut om de placeras snyggt över sängen eller en bokhylla.

Placering vägg bokstäver på väggar är ett utmärkt men billigt sätt att dekorera alla rum i ditt hem. Du kan välja alla teman som sträcker sig från ett prinsessatema till en barnkammare för din lilla flickas rum till något intelligent citat för vardagsrummet och andra oändliga alternativ för hela huset. Du kan få färger och bokstäver som passar alla rum.

Det är möjligt att få dekaler anpassade efter din helt egen stil. Matt material kan användas för att göra bokstäverna visuellt tilltalande och exklusiva. Detta är ett mycket distinkt sätt att ge en unik touch till ett rum som är personifierade av dig. En fördel om dessa väggbokstäver är att de vackert kan läggas upp på väggarna på kort tid eftersom de är väldigt enkla att applicera, och de kan lätt tas bort också utan att färga väggen om du blir trött på att se dem.

Väggbokstäver kan också ses i butiksfönstren för att locka kunder eller konstgallerier och museer för att märka sina utställningar och som skrifter på väggarna i kyrkorna. Det finns faktiskt oändliga möjligheter när det gäller användning vägg bokstäver.