Vanity Lighting

Allen + Roth 3-ljusborstad nickelcylinder Badrumsmöbler för belysning

I badrumsdesign och stil är en viktig sak fåfängljusbelysningen. Många gånger räcker det bara med luftbelysning för badrummet, det är därför nödvändigt med fåfängljus vid sådana tillfällen för att tända fåfänga ordentligt. Det är alltså viktigt att man väljer rätt typ av sådan belysning för sina badrum.

Vanity-belysning finns i olika storlekar, mönster, stilar och typer av ljusarmaturer. Man kan välja mellan flera av dem som finns på marknaden beroende på deras krav. I själva verket borde man gå efter en design som passar lämpligt med temat. Tillsammans med detta är en annan viktig sak belysningens position. För detta måste man installera belysningen på rätt sätt så att det inte skapas skuggor.

Det är viktigt att fåfängljuset i ett badrum är balanserat. Om du har ett stort badrum, är det bättre att du går åt minst tre till fem av sådana lampor. För samma ändamål kan man alltså gå för strålkastare. I fall med ett litet badrum kommer ett fåfängljus att visa sig vara tillräckligt. Man bör inte heller gå för ljus som är bredare än fåfänga bordet.

För luftbelysningen är det bättre att använda större lampor så att den matchar storleken på badrummet. För en mjukare look för ditt badrum kan man välja halogenlampor. Du kan till och med välja lysrör eftersom de tenderar att skapa mindre värme.