Vintage belysning

Hur man hänger en vintage stege som heminredning

Belysning är ett viktigt element i alla rum och det formar allt runt det. Kontrasten mellan ljus och mörkare betonas av de utrymmen som är upplysta eller dolda av ljus. Termen "Vintage" hänvisar till något vanligt och gammalt så vintage-lampor kan vara klassiska eller antika lampor men inte föråldrade eftersom användningen av dessa lampor ökar i moderna hus för att ge en etnisk look.

Vintage belysning kan vara exponerade glödlampor som liknar Edisons glödlampor men deras antika glöd kan omfatta ett stort område. Även om de är mindre effektiva än lysrör eller LED-lampor, kan gammaldags glödlampor skapa en atmosfär till låga kostnader.

Vintage ljuskronor, pendelljus, bordslampor och golvlampor är ett raseri i dagens värld som kan förvandla ditt hem eller kontor tillbaka till historia. Dessa vintage lampor kan göra en stil uttalande om de placeras i en restaurang eller bar och om de är parade med attraktiva brons- eller mässingsarmaturer kommer det att ge det ultimata utseendet.

Du kan få en så stor variation av vintage-lampor idag. Du kan välja original vintage belysning från viktorianska stilar som har återupplivats och renoverats av experter. Du kan gå för vintage ljusarmaturer har förbättrats över tid med moderna ledningar vilket gör dem praktiska såväl som konstnärliga. Men det händer så att användningen av dessa glödlampor ibland kan bli praktiskt taget förblindande på grund av de exponerade och skulpturella fixturerna, men detta problem kan lösas genom att använda en lågvattenlampa.