Vintage sovrum

Skandinavien inspirerade neutralt sovrumsdesign med himmelsäng och trumfångare för fredsöm

Vintagestil men gammal, den har varit charmig sedan evigt. Med så många stil och alternativ tillgängliga är det faktiskt svårt att man inte skulle tänka på en vintage sovrumsidé. Vi ger dig några förslag på hur du kan utforma ditt vintage sovrum genom att kombinera både den nya och den gamla stilen.

Noll in på en tidsperiod

Det första man behöver göra är att välja en viss tidsperiod så att man kan utforma temat och färgschema i enlighet därmed. Man måste ställa in färgtema så att man kan handla in deras vintage sovrum inredning i enlighet därmed. Blanda ditt sovrums tema med den typ av tapeter och möbler du planerar för ditt rum. Man kan få orientaliska mattor få den vintage vädjan från sovrummet. Man kan också gå till större möbler för att få den vintage looken.

Gå för olika mönster

Man kan återvinna, återanvända och återanvända sina gamla möbler för att få en vintage-look från dem. Dessa stilar ger dig den rostiga, vintage looken för ditt sovrum. Man kan också uppdatera sina trämöbler med kompletterande färger, tapeter eller tyger. I själva verket gå till vintage design lådor, knoppar och gångjärn för ditt vintage sovrum.

Rum inredning

Man kan dekorera väggarna i deras sovrum med gamla ramar, sepia-tonbilder, välformade speglar eller gamla porträtt. Man kan också få tiffanylampor, antika stolar och bord eller ljuskronor för att få det för det vintagesovrum du vill ha.