Vit skänk

Vit skänk 125x45x75 cm – Mobelbazaren.se

Få din värme och elegans till din interiör med en modern vit skänk av naturligt trä. Gå för en som ger både lagringsutrymme och ytutrymme som kan användas i stället för bildskåp. Vitt är en färg som passar varje rum så att en vit skänk kommer att se ganska elegant ut i din matsal.

Se till att skänken är robust och hållbar och har en träöverdel så att dina matsalar bekvämt kan passa in i den. Det borde finnas stora skåp som rymmer disk, tallrikar och andra föremål som vinflaskor och lådor för att hålla små föremål som bestick eller servetter. Skivans yta bör vara tillräckligt rymlig för att hålla vissa dekorstycken som vaser, ljusstativ eller små planterare för att ge lite glamour.

Vita sidobord är tillverkade av trä eller MDF och har vanligtvis en högglans vitlackerad yta och förkromade metallfot. De kan vara med eller utan handtag beroende på design. De är eleganta och funktionella och ger extra lagringsutrymme. Skänken kallas också 'buffé' eller 'konsol'.

Det mest utmärkande för en skänk är dess korta ben eller inga ben alls, och skåpen når till golvet. Sidoväggarna har ibland spegel eller glasdörrar och spikhuvudbeslag med matchande vred. Få ett vitt skänk som fungerar och som samtidigt förbättrar ditt allmänna utseende.