Vitrinskåp

Butik Lanthandeln – Grått vitrinskåp

Vill du stava dina serveringsfat? Eller försöker du gömma dina bordssängkläder eller lakan i skenorna? Dina mångsidiga sidobord har lagringsutrymme och yta, du kan hålla det var som helst. Du kan använda det i ditt sovrum, kök eller i ditt badrum. Du kan anpassa den i olika färger. Om du vill använda det för ditt barns rum kan du använda roliga färger i det och placera det nära sängen för hans leksaker. I din matsal är skänket användbart också eftersom det tjänar syftet att hålla viktiga saker i skänken.

Funktioner på skenorna

Du kommer att få två hyllor inne i skenorna som är användbara eftersom du kan hålla många saker åt gången inne i skänken. Sidoväggarna har dörrar i urtag. Du kan bara använda denna skänk i ditt hus. För att hålla böcker kan du använda detta, för ditt sovrum sängkläder, lakan du kan använda. I ditt badrum kan du använda skänken på bästa sätt där du kan hålla tvål, schampo, borste och andra toalettartiklar. Skänken har sin bakre yta med sammansatt skiva.

Sidobordets bas är tillverkad av trä. Dess övre del är också tillverkad av trä. Dessa sidoväggar är normalt konstruerade med massiv tall för att replikera de industriella tillverkade möblerna. Det finns lådor i massivt trä i den. Dessa lådor är slipade och har engelskt snickeri för att få maximal hållbarhet och styvhet. Du kommer att fyra starka ben i den. Det har handsmidda utseende. Således kan du köpa detta för ditt hem.